Megszokott dolog

2013.05.03. 13:41

Dr. Simon János, a Kútvölgyi kórház nyugalmazott főorvosának bejegyzése:
"2016. Augusztus 18. ööööhm... 17 óra 47 perc.
Úgy gondolom, hogy a dolog, ami Laurát megölte, egész biztosan nem terjed a levegőben. Az én vérmintám negatív lett, szóval szinte egész biztosan hordozó kell hozzá. Mindenesetre most már ki merek mozdulni az emberek közé.


tszszz...
Egyenlőre még nincs bizonyítékom. De ha igazam van, akkor a következő 3-5 évben megszaporodhatnak az ilyen betegségek.
Kicsit nyugtalanít, hogy szinte biztosan én láttam ilyesmit először. Nem hasonlít semmire, amit eddig láttam. Nem is vírus, és nem is baktérium. Szintetikusnak hiszem. Ha tényleg az a permetszer, akkor....áhh
Megint szétestem. Hiába, öregszem.
Nos. Próbáljuk meg újra.
Az utóbbi évtizedekben a Balaton környékén, és úgy általában az országban lévő szúnyogpopulációt folyamatosan sújtotta a permetezéssel történő irtás. Vagy hogy nevezik. A rovarok rendkívül hatékonyan alkalmazkodnak a megváltozott életfeltételekhez, és pár generáció után immunizálódhadtak, méghozzá úgy, hogy a permetszer beépült a szervezetükbe. Ott aztán újabb néhány generáció leforgása alatt úgy mutálódott az immár szerves anyaggá váló vegyszer, hogy a csípésük halálos kimenetelű betegséget okozhat.
Istenem, ez nagyon rémisztő.
Az elméletemet még nem sikerült bizonyítanom, ezért még nem tudok hitelt érdemlően figyelmeztetni senkit.
Folytatom a kutatást. Talán még nem késő befognom pár szúnyogot."

"Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Dr. Simon János, életének 78. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt."

Részlet a Népszabadság 2017. November 5-ei számából.
"...a járvány Európa nagy részére kiterjed, a WHO néhány szakembere világjárványról beszél."

Részlet a Magyar Nemzet 2017. November 7-ei számából.
"Megkérdeztük Dr. Szíjjártó Tibort, A Semmelweis Egyetem professzorát [...] a fertőzés keletkezéséről.
- Két éve tudunk róla, de nem vettük komolyan. Az orvos, aki felfedezte, még abban az évben meghalt.
[...]
Kérdésünkre, miszerint milyen intézkedéseket javasol, egyszerűen válaszolt.
- Én már semmit. Augusztusban a Balatonon voltam nyaralni. Elég sok rohadék megcsípett. Karácsonyra már csak por leszek a hó alatt.



2017. December 22. Kossuth rádió
"...Szóval mindig azt hittük, hogy az ilyesmi majd kitör egy laborból, és valami hülye elterjeszti, pedig az ilyen teóriák előtt már jóval kitört a dolog a laborból! Judit, te már láttad a csípést a lába... Judit! Ó, a francba!
Kedves hallgatóink, újabb halottról kell beszámolnom, nem mintha számolná valaki. Ott tartottam, hogy már milyen régen kitört a laborból a kis geci, és harminc évig lappangott, míg valami leszázalékolt bakteriológus bele nem halt a vizsgálgatásba. Oké, hogy ez is emberi mulasztás, de azért nem hittem volna, na.
Bazeg, megin' csuklok.
Mostmár kurvára tökmindegy, hogy mi fog történni, mert mennyien lehetünk még? A legutolsó kutató arc, aki beszélt erről, azt mondta, hogy a szarházi úgy mutálódik, hogy követhetetlen, és már a levegőben terjed, szóval ... augusztusban kezdett el terjedni, októberre már eljutott a tengeren túlra is. Pár jenki vezető lementek egy föld alatti bunkerba, aztán kiderült, hogy az egyikük vérmintája pozitív volt. Megérdemeltétek, köcsögök!
Vajon hallgatja ezt a rádiót még valaki?
Végülis leszarom, az én dolgom, hogy beszüntessem a sugárzást, mielőtt még megmurdelek.
Szóval, aki még életben van, az menjen és keféljen egy jót, nekem már nincs senkim, de Judit kolleganőm talán még nem hűlt ki teljesen. Viszont látásra, odaát!"

A bejegyzés trackback címe:

https://kabos.blog.hu/api/trackback/id/tr435263787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása